Alux lancerer Nordeuropas første EN1627 RC5 certificeret rullejalousi og sikringsmodul

Alux, en førende aktør indenfor mekaniske tyverisikringsløsninger, er stolt over at offentliggøre lanceringen af Nord Europas første rullejalousi og sikringsmodul, der er blevet certificeret efter EN1627-30 RC5.

RC5-CERTIFICERET SIKRING: EN MILEPÆL INDEN FOR MEKANISK SIKRING

Opnåelsen af sikringsklasse RC5 inden for mekanisk sikring udgør uden tvivl en ekstraordinær præstation. Indtil nu har kravene til RC5-certificering været ekstremt udfordrende og krævende for produktkategorier inden for mekanisk sikring.

Kravene til EN1627-30 RC5-certificering indebærer, at produktet skal kunne modstå mindst 15 minutters angreb med kraftigt elektrisk værktøj som vinkelslibere og bajonetsave. Derudover skal produktet kunne modstå træk, tryk og oppresning med en belastning på op til 1500 kg.

Selve testens modstandstid udgør en betydelig udfordring, men også testen af træk, tryk og bøjning er afgørende for produktets bredde. Det er derfor imponerende, at Alux har udviklet og fået godkendt deres rullejalousi med RC5-certificering i en bredde op til 480 cm - en bedrift, som ingen andre i Europa før har opnået.

NYT SIKRINGSMODUL ÅBNER MANGE NYE MULIGHEDER INDENFOR PROFESSIONEL SIKRING

Det nyskabte RC4 og RC5-certificerede sikringsmodul repræsenterer også en banebrydende løsning indenfor sikring. Dette modul, med en bredde på 100 cm, åbner op for mange nye muligheder indenfor højsikring af vægge og lofter samt opbygning af sikringsceller, bygningsforstærkninger og meget mere.

Sikringsmodul RC4
Udgave 1 med stålplade

Sikringsmodul RC4
Udgave 2 med Jalousimåtte Safe Pro RC4

Sikringsmodul RC4 & RC5
Udgave 3 med Jalousimåtte PD75

Forrige
Forrige

Bliv klar til paneldebaten på Danish Security Fair 2023

Næste
Næste

Komplet sikringsløsning til Thorsen Møbler i Aarhus