Vi ses på SecurityUser Expo 2015

I år 2013 blev Alux kåret til Årets Danske Sikringsvirksomhed med sikkerhedsgardinet SafeRoller. SafeRoller var igen et tema på messen i 2015. SafeRoller er nemlig et elegant rullejalousi designet til den private bolig og kontorvinduer eksempelvis. Der kan tilkobles almindeligt rullegardin for et mere blødt look og øget solafskærmning.

Danmarks største sikkerhedsmesse – SecurityUserExpo – arrangeres for tredje gang i Bella Center i København den 22.-24. september 2015. På messen samles sikkerhedsbranchens leverandører af produkter og tjenester. Der vil i alt være i nærheden af hundrede udstillere, som vil præsentere det sidste nye inden for sikkerhed, hvad enten det drejer sig om sikring mod brand, indbrud eller andre uønskede hændelser.

Her er Alux A/S selvfølgelig også repræsenteret med vores unikke patenterede sikringsløsning SafeRoller®, som er solafskærmning og tyverisikring i ét. Alux SafeRoller® er et elegant rullegitter i aluminium og kan fås med lukkede eller perforerede lameller. Mens lukkede lameller er ideelt til mørklægning af rum, giver perforerede lameller dig endnu bedre muligheder for at opnå et behageligt indeklima og gennemsigtighed uden at gå på kompromis med sikkerheden. Sikring med SafeRoller® er ideelt til kontorer, butikker og i private boliger.

Se mere om SafeRoller her

Forrige
Forrige

Veloverstået SecurityUser Expo 2015

Næste
Næste

Konklusion af "Det Store Indbrudseksperiment"