TRYG forsikring opdateres hos ALUX

Taksatorer fra TRYG må naturligvis holde sig opdaterede på de nye sikringsprodukter, og i den forbindelse har Alux haft fornøjelsen af at indvie dem i vores produkter heriblandt SafeRolleren, som er vores nyeste skud på stammen.

Begejstringen var også stor for denne SafeRoller sikringsløsning til private boliger og kontorer – især på grund af de mange funktioner, som løsningen indeholder for både sikring, solafskærmning, lysregulering, optimering af indeklima og ikke mindst et elegant design.

Vi demonstrerede og fortalte om de forskellige Alux produkter, og ved en rundtur på fabrikken fik de besøgende også set, hvordan produkterne bliver produceret. På fabrikken har vi også forskellige teststande, hvor vi tester produkternes kvalitet og holdbarhed. Taksatorerne fik selv muligheden for at agere indbrudstyve og prøve at bryde igennem vores sikringsløsninger på standen for indbrudstests. Mange af dem var overraskede over, hvor mange kræfter og hvor meget energi, der rent faktisk skal til for at bryde igennem.

Derudover blev der talt om produktudvikling og de nye EN standarder for indbrudssikring. Her kan du se de godkendte gitre, Alux kan tilbyde.

Alt i alt en rigtig god og hyggelig dag – tak til TRYG for besøget.

Her kan du læse mere om de forskellige rullegitre og rullejalousier, Alux tilbyder.

Forrige
Forrige

Folkemødet 2016 bød på demonstration af sikringsløsningen SafeRoller

Næste
Næste

Veloverstået SecurityUser Expo 2015